Turkey and White Bean Chili
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Turkey and White Bean Chili

Turkey and White Bean Chili

with Peppers, Corn and Mexican Spiced Tortilla Chips

Allergènes:
Blé

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Dinde hachée

56 g

Oignon rouge, haché

113 g

Maïs en grains

1 cs

Assaisonnement mexicain

(Peut contenir Sésame, Triticale, Arachides, Noix, Blé, Moutarde, Sulfites, Lait, Soya)

1 pièce(s)

Haricots cannellini

2 pièce(s)

Concentré de bouillon de poulet

1 pièce(s)

Crème sure

85 g

Croustilles de maïs

(Peut contenir Sésame, Lait)

7 g

Coriandre

6 pièce(s)

Gousses d'ail

2 cs

Farine tout usage

(Contient Blé Peut contenir Crustacés, Oeuf, Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites)

1 pièce(s)

Piment fort

Pas inclus dans votre livraison

1.5 cs

Huile*

0.13 cc

Sel et Poivre*

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)800 kcal
Graisses31 g
dont saturés6 g
Glucides93 g
dont sucres8 g
Fibres18 g
Protéines46 g
Cholestérol110 mg
Sel730 mg
Gras Trans0.3 g
Potassium1500 mg
Calcium300 mg
Fer6.5 mg

Ustensiles

Grande casserole
Cuillères à mesurer
Verre doseur
Plaque de cuisson

Instructions

1

Wash and dry all produce.* Peel, then finely chop shallots into 1/4-inch pieces. Core, then cut the bell pepper(s) into 1/2-inch pieces. Roughly chop the cilantro. Drain and rinse the beans. Zest the lime(s). Cut the lime(s) into wedges.

2

Heat a large pot over medium high heat. When the pot is hot, add 1 tbsp oil, then the turkey. Cook, breaking up turkey into smaller pieces, until no pink remains, 4-5 min. (TIP: Cook to a min. internal temp. of 74°C/165°F.**)

3

In a small bowl, combine the lime zest and sour cream. Season with salt and pepper.

4

Divide turkey and white bean chili between bowls. Dollop over the lime crema and serve with the tortilla chips on the side.

5

Divide turkey and white bean chili between bowls. Sprinkle over the cilantro. Crumble over Mexican spiced tortilla chips just before eating!