Turkey Pesto Cheeseburger
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Turkey Pesto Cheeseburger

Turkey Pesto Cheeseburger

avec salade d’épinards, d’olives et de tomates

Familier mais original, ce burger à la dinde abonde en saveurs grâce au pesto et au fromage. Une salade d’épinards, d’olives et de tomates en accompagnement ajoute une touche de fraîcheur pour donner du renouveau à ce classique!

Allergènes:
Orge
Lait
Avoine
Seigle
Sésame
Soya
Blé
Sulfites
Oeuf
Moutarde

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Dinde hachée

4 cs

Chapelure italienne

(Contient Orge, Lait, Avoine, Seigle, Sésame, Soya, Blé Peut contenir Oeuf)

¼ tasse(s)

Pesto au basilic

(Contient Lait Peut contenir Sulfites, Noix, Lait, Soya)

¾ tasse(s)

Mozzarella, râpée

(Contient Lait)

113 g

Bébés épinards

2 pièce(s)

Tomate

2 cs

Glaçage balsamique

(Contient Sulfites)

6 pièce(s)

Gousses d'ail

30 g

Olives mélangées

(Peut contenir Soya, Lait, Sulfites)

2 pièce(s)

Pain brioché

(Contient Blé, Oeuf Peut contenir Soya)

2 cs

Mayonnaise

(Contient Oeuf, Moutarde Peut contenir Blé, Crustacés, Poisson, Moutarde, Sésame, Soya, Lait, Sulfites, Oeuf)

Pas inclus dans votre livraison

3 cs

Huile*

¼ cc

Sel et Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)1040 kcal
Graisses64 g
dont saturés17 g
Glucides70 g
dont sucres17 g
Fibres6 g
Protéines58 g
Cholestérol160 mg
Sel1490 mg
Gras Trans1 g
Potassium1150 mg
Calcium550 mg
Fer6.5 mg

Ustensiles

Petit bol
Bol à mélanger, moyen
Grande poêle antiadhésive
Cuillères à mesurer
Plaque de cuisson
Grand bol
Fouet

Instructions

PREP
1

Cut the tomato into 1/2-inch pieces. Roughly chop the olives. Halve the buns. Peel, then mince or grate the garlic. Stir together the mayo and half the pesto in a small bowl. Set aside.

MAKE TURKEY PATTIES
2

Mix together the turkey, garlic, breadcrumbs and remaining pesto in a medium bowl. Season with salt and pepper. With damp hands, form turkey mixture into two 4-inch wide burger patties (4 patties for 4 ppl). (NOTE: Your mixture may look wet, this is normal! In Step 3, you can carefully reshape patties when cooking.)

COOK PATTIES
3

Heat a large non-stick pan over medium heat. When hot, add 1 tbsp oil (dbl for 4 ppl), then patties. Pan-fry, until golden on one side, 5-6 min. Flip the patties, divide cheese over top of the patties, then cover pan. Cook, covered, until patties are cooked through and cheese has melted, 5-6 min.** Take pan off the heat.

TOAST BUNS AND ASSEMBLE BURGERS
4

Arrange the buns, cut-side up, on a baking sheet. Bake in the middle of the oven, until golden-brown, 3-4 min. (TIP: Keep your eye on them so they don't burn!) Spread pesto-mayo from the small bowl over all buns. Top bottom buns with patties.

MAKE SALAD
5

Whisk together the 1 tbsp balsamic glaze and 2 tbsp oil (dbl both for 4 ppl) in a large bowl. Add the spinach, olives and chopped tomatoes. Toss to combine and season with salt and pepper.

FINISH AND SERVE
6

Top the cheeseburger patties with half the salad. Place top bun on burger. Divide the turkey burgers and remaining salad between plates.