Whip up lunch in a flash with our Tuscan Tuna Salad! All you need is a little hot water and lunch is ready in no time!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
1 pièce(s)
Thon en conserve
(Contient Thon)
½ tasse(s)
Couscous
(Contient Blé)
¼ tasse(s)
Pesto de tomates séchées au soleil
(Contient Lait Peut contenir Soya, Sulfites, Oeuf, Poisson, Noix, Blé, Lait)
28 g
Jeunes épinards
1 cs
Vinaigre de vin rouge
(Contient Sulfites)
0.06 cc
Poivre*
0.06 cc
Sel*
Bring 2/3 cup water to a boil in a small pot or kettle. Add couscous and boiling water to a medium bowl. Season with salt and pepper, then stir to combine. Cover and let stand for 5 min.
While couscous hydrates, drain tuna.
Fluff couscous with a fork. Add pesto, tuna, vinegar and spinach to couscous, then stir to combine.