Italian Tuna Salad
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Whip up lunch in a flash with our Tuscan Tuna Salad! All you need is a little hot water and lunch is ready in no time!

étiquettes:
Dîner
Allergènes:
Thon
Blé
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson3 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

1 pièce(s)

Thon en conserve

(Contient Thon)

½ tasse(s)

Couscous

(Contient Blé)

¼ tasse(s)

Pesto de tomates séchées au soleil

(Contient Lait Peut contenir Soya, Sulfites, Oeuf, Poisson, Noix, Blé, Lait)

1 pièce(s)

Mini concombres

1 pièce(s)

Tomate

Pas inclus dans votre livraison

0.06 cc

Poivre*

0.06 cc

Sel*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)270 kcal
Graisses6 g
dont saturés0.5 g
Glucides40 g
dont sucres2 g
Fibres3 g
Protéines14 g
Cholestérol15 mg
Sel340 mg
Gras Trans0 g
Potassium350 mg
Calcium30 mg
Fer3.5 mg

Ustensiles

Bol à mélanger, moyen
Verre doseur

Instructions

Make couscous
1
  • Bring 2/3 cup water to a boil in a small pot or kettle.
  • Add couscous and boiling water to a medium bowl. Season with salt and pepper, then stir to combine.
  • Cover and let stand for 5 min.
2
  • Meanwhile, drain tuna.
  • Cut cucumber into 1/4-inch slices.
  • Cut tomato into 1/4-inch pieces.
3
  • Fluff couscous with a fork.
  • Add pesto, tuna, cucumbers and tomatoes to couscous.
  • Season with salt and pepper, then stir to combine.