Get ready for burrito vibes—minus the mess! Hearty sweet potatoes and plant-based protein shreds served on a bed of pepper-onion rice make for a satisfying supper. This bowl is made even better with two tasty toppers: guacamole and DIY salsa!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
200 g
Émincé protéiné à base de plantes
¾ tasse(s)
Riz basmati
1 pièce(s)
Patate douce
1 pièce(s)
Poivron
2 pièce(s)
Tomate
1 pièce(s)
Oignon vert
1 pièce(s)
Citron
1 cs
Purée d’aromates tex-mex
(Contient Moutarde Peut contenir Gluten, Poisson, Sésame, Oeuf, Crustacés, Lait, Blé, Sulfites, Soya)
6 cs
Guacamole
7 g
Mélange d’épices acidulé à l’ail
(Contient Sulfites Peut contenir Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Noix, Blé)
½ cc
Sucre*
¼ cc
Poivre*
0.38 cc
Sel*
2 cs
Huile*
If you've opted to get plant-based protein shreds, cook and plate it the same way as the recipe instructs you to cook the plant-based ground protein, until slightly crispy.