You'll never look at black beans the same way again after you've tasted this zesty, aromatic spin on a Mexican classic! We're sharing all the tricks to maximizing bean bowl flavour – from using both the zest and juice of fresh lime to our handy Enchilada Spice Blend. Even the rice gets a boost with fresh cilantro, while our fuss-free guacamole is the perfect tanging topping.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
1 pièce(s)
Haricots noirs
1 pièce(s)
Oignon rouge
2 pièce(s)
Gousses d'ail
1 pièce(s)
Poivron
1 pièce(s)
Crème sure
8 g
Mélange d'épices à enchilada
(Contient Sulfites Peut contenir Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Noix, Blé, Lait)
1 pièce(s)
Concentré de bouillon de légumes
7 g
Coriandre
1 pièce(s)
Lime
3 cs
Guacamole
¼ tasse(s)
Riz étuvé
1 pièce(s)
Piment fort
285 g
Crevettes
(Contient Crevettes)
0.06 cc
Poivre*
1 cs
Huile*
0.38 cc
Sel*