This delicious salad is filled with bright and fresh ingredients like mint and parsley and gets an added pop of sweetness from sultanas. Tossed in a zippy lemon vinaigrette and finished with crumbled feta, it's an easy mid-day meal that will keep you satisfied all afternoon.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
¾ tasse(s)
Couscous perlé
(Contient Blé)
7 g
Menthe
28 g
Raisins secs sultana
(Peut contenir Arachides, Sésame, Sulfites, Lait, Noix, Gluten, Oeuf, Soya, Moutarde)
7 g
Persil
1 pièce(s)
Gousses d'ail
½ tasse(s)
Feta, émietté
(Contient Lait)
1 pièce(s)
Échalote
28 g
Pignons
(Contient Pignons Peut contenir Noix)
1 pièce(s)
Concentré de bouillon de légumes
28 g
Jeunes épinards
1 pièce(s)
Citron
2.5 cs
Huile*
½ cc
Sel*
1 cs
Beurre*
¼ cc
Poivre*
¼ cc
Sucre*