Pas besoin d’appeler la pizzéria du coin ce soir, car nous vous réservons une surprise pleine de saveurs! Ces mini pizzas gourmandes à la saucisse et à la courge surpassent la compétition et sont prêtes en moins de temps qu’il n’en faut pour se faire livrer!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Saucisse italienne douce, sans boyau
2 pièce(s)
Pain naan
(Contient Oeuf, Lait, Gluten)
½ tasse(s)
Sauce marinara
200 g
Courgette
56 g
Maïs en grains
56 g
Oignon rouge, en tranches
227 g
Brocoli, en fleurons
56 g
Mozzarella, râpée
(Contient Lait)
28 g
Fromage Parmesan
(Contient Lait)
cs
Huile*
cc
Sel et Poivre*
Arrive bientôt!
Meanwhile, heat a large non-stick pan over medium-high heat. When the pan is hot, add 1/2 tbsp oil , then sausage. Cook, breaking up sausage into smaller pieces, until no pink remains, 3-5 min.** Season with salt and pepper. Transfer to a plate and set aside.
To the same pan, add shallots, corn and zucchini. (NOTE: If pan is dry, add 2 tsp oil before adding veggies! Dbl for 4 ppl) Cook, stirring often, until zucchini is slightly softened, 3-4 min. Season with salt and pepper.
Arrange naan on a baking sheet. Toast, in middle of oven, until golden-brown, 6-7 min. (TIP: Keep an eye on naan so that it does not burn!) (NOTE: Toast naan in two batches for 4 ppl!)
When broccoli is done, transfer to a plate and cover to keep warm. Turn oven to broil. Spoon marinara over each naan, then top with zucchini mixture and sausage. Sprinkle over mozzarella. Broil, in middle of oven, until cheese melts, 3-4 min. Transfer broiled pizzas to a plate. (NOTE: Broil naan in two batches for 4 ppl!)
Sprinkle Parmesan over roasted broccoli and toss together. Slice pizzas. Divide pizzas and broccoli between plates.