Zesty Ground Turkey Tomato Pasta
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Zesty Ground Turkey Tomato Pasta

Zesty Ground Turkey Tomato Pasta

with Fried Capers

DIY fried capers turns this quick turkey pasta from a basic dinner to delicious!

Allergènes:
Blé
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Dinde hachée

113 g

Mirepoix

1 cs

Purée d’ail

(Peut contenir Blé, Crustacés, Poisson, Moutarde, Gluten, Sésame, Sulfites, Soya, Lait, Noix, Oeuf)

1 pièce(s)

Tomates broyées à l'ail et aux oignons

170 g

Spaghettis

(Contient Blé)

30 g

Câpres

(Peut contenir Lait, Sulfites, Noix, Blé, Oeuf, Poisson)

56 g

Bébés épinards

¼ tasse(s)

Parmesan, râpé grossièrement

(Contient Lait)

1 cc

Flocons de piment

(Peut contenir Sulfites, Noix, Moutarde, Soya, Lait, Sésame, Triticale, Blé, Arachides)

Pas inclus dans votre livraison

2 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

1 cs

Beurre non salé*

(Contient Lait)

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)840 kcal
Graisses35 g
dont saturés11 g
Glucides90 g
dont sucres16 g
Fibres10 g
Protéines43 g
Cholestérol130 mg
Sel1560 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium1500 mg
Calcium300 mg
Fer6.5 mg

Ustensiles

Passoire
Grande casserole
Cuillères à mesurer
Verre doseur
Grande poêle antiadhésive
Écumoire

Instructions

Cook spaghetti
1
  • When water is boiling, add spaghetti. Cook uncovered, stirring occasionally, until tender, 10-12 min.
  • Drain and return spaghetti to the same pot, off heat.
2
  • Meanwhile, line a plate with paper towels.
  • Heat a large non-stick pan over medium-high heat.
  • Drain and rinse capers, pat dry with paper towels.
  • When hot, add 2 tbsp (4 tbsp) oil, then capers.
  • Fry, until crispy, 3-4 min.
  • Remove with a slotted spoon to the prepared plate.
3
  • Add mirepoix to the pan. Cook, stirring occasionally, until starts to soften, 1-2 min.
  • Add turkey and garlic puree. Cook, breaking up turkey into smaller pieces, until no pink remains, 3-4 min.**
  • Season with salt and pepper.
4
  • Add crushed tomatoes and 1/4 tsp (1/2 tsp) sugar. Cook, stirring occasionally, until well combined, 1 min. Season with salt and pepper, to taste.
  • Stir 1 tbsp (2 tbsp) butter into sauce, until melted.
  • Remove from heat.
  • Pour sauce over spaghetti in pot. Add spinach. Stir until spinach is wilted, 1 min.
5
  • Divide pasta between bowls.
  • Top with Parmesan cheese and fried capers.