BBQ-Jerk Tofu Wraps
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BBQ-Jerk Tofu Wraps

BBQ-Jerk Tofu Wraps

with Pineapple-Black Bean Salad

Sweet and smoky BBQ sauce meets fiery jerk sauce for this tofu dinner! Fried and glazed tofu chunks are served in a wrap with crunchy and creamy coleslaw. A bright pineapple and black bean salad is served on the side for a dinner that is full of island vibes!

étiquettes:
Végétarien
Allergènes:
Soya
Sulfites
Blé
Moutarde
Oeuf
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

1 pièce(s)

Tofu

(Contient Soya Peut contenir Blé)

6 pièce(s)

Tortillas de farine

(Contient Sulfites, Blé Peut contenir Oeuf, Lait, Noix, Sésame, Soya, Blé)

1 pièce(s)

Haricots noirs

170 g

Mélange pour salade de chou

95 g

Ananas

3 pièce(s)

Radis

2 pièce(s)

Oignon vert

4 cs

Mayonnaise

(Contient Moutarde, Oeuf Peut contenir Crustacés, Soya, Oeuf, Blé, Gluten, Sésame, Lait, Poisson, Noix, Sulfites, Moutarde)

4 cs

Sauce BBQ

(Contient Moutarde Peut contenir Blé, Crustacés, Soya, Noix, Oeuf, Sulfites, Lait, Sésame, Poisson, Gluten, Moutarde)

2 cs

Sauce jerk

(Contient Lait, Sulfites Peut contenir Sulfites, Lait, Soya)

2 cs

Vinaigre de riz assaisonné

(Contient Sulfites)

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)870 kcal
Graisses37 g
dont saturés5 g
Glucides100 g
dont sucres28 g
Fibres16 g
Protéines33 g
Cholestérol25 mg
Sel1550 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium1250 mg
Calcium800 mg
Fer10.5 mg

Ustensiles

Passoire
Grand bol
Cuillères à mesurer
Bol à mélanger, moyen
Grande poêle antiadhésive

Instructions

1
  • Using a strainer, drain and rinse black beans.
  • Thinly slice scallions, keeping white and green parts separate.
  • Thinly slice radishes.
  • Cut pineapple into 1/4-inch pieces.


2
  • Add black beans to a large bowl. Using a fork, lightly mash half of the black beans until they just burst.
  • Add pineapple, radish, green onion whites, half the vinegar, 1 tbsp oil, and 1/2 tsp sugar (dbl both for 4 ppl). Season with salt and pepper, then stir to coat.
3
  • Add cabbage coleslaw mix, mayo, remaining vinegar and 1/4 tsp sugar to a medium bowl. Season with salt and pepper, then toss to coat.
4
  • Pat tofu dry with paper towels, then cut into 1/4-inch pieces. Season with salt and pepper.
  • Heat a large non-stick pan over medium-high heat.
  • When hot, add 1 tbsp oil / butter then tofu. Cook, stirring often, until tofu is golden-brown all over, 3-4 min.
  • Add jerk sauce and half the bbq sauce (use all for 4 ppl). Cook, stirring occasionally until fragrant, 30 sec.


5
  • Arrange tortillas on a clean surface.
  • Divide coleslaw and jerk tofu between tortillas. Sprinkle remaining green onions overtop.
  • Divide wraps and salad between plates.