Fire up your taste buds with this BBQ pork burger! Juicy ground pork patties meet melty cheese and a fresh salad mix, served alongside golden, cheesy roasted cauliflower. A satisfying combo that brings smoky, savoury goodness to every bite!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Porc haché
2 pièce(s)
Pain artisan
(Contient Soya, Blé, Lait Peut contenir Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Oeuf, Lait)
4 cs
Sauce BBQ
(Contient Moutarde Peut contenir Gluten, Sulfites, Oeuf, Blé, Sésame, Crustacés, Soya, Poisson, Lait)
¼ tasse(s)
Cheddar, râpé
(Contient Lait)
285 g
Chou-fleur
4 cs
Chapelure italienne
(Contient Avoine, Seigle, Sésame, Soya, Blé, Orge, Lait Peut contenir Poisson, Oeuf, Sulfites, Arachides, Triticale, Crustacés, Moutarde, Noix, Soya)
28 g
Mélange printanier
4 g
Sel d'ail
(Peut contenir Lait, Sulfites, Blé, Noix, Triticale, Moutarde, Soya, Sésame, Arachides)
2 cs
Mayonnaise
(Contient Oeuf, Moutarde Peut contenir Crustacés, Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Noix, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)
1.33 cs
Huile*
0.13 cc
Poivre*
Top each bottom bun with BBQ pork patties, then drizzle over any remaining sauce from the bowl. Top with tomatoes, spring mix and top bun. Divide burgers and cauliflower between plates. Pour cheese sauce over cauliflower.