Beef and Pork Quesadillas
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Beef and Pork Quesadillas

Beef and Pork Quesadillas

with Charred Corn Salsa and Lime Crema

Ingrédients : Mélange de bœuf et de porc hachés (bœuf, porc) • Tortillas de farine (farine de blé, eau, huile de canola, sel, sucre, huile de soya, mono- et diglycérides, pyrophosphate acide de sodium, propionate de calcium, sorbate de potassium, bicarbonate de sodium, bicarbonate de potassium, phosphate d'aluminium de sodium, lactate de calcium, sulfate d'aluminium sodique, farine de blé enrichie, fécule de maïs, acide fumarique, chlorure de potassium, assaisonnement (levure autolysée, chlorure d'ammonium), gomme de guar, phosphate monocalcique, chlorhydrate de l-cystéine, amylase, enzymes, métabisulfite de sodium) (blé, sulfites) • Poivron • Tomates Roma • Crème sure (substances laitières, substances laitières modifiées, amidon de maïs modifié, phosphate de sodium, citrate de sodium, carraghénane, gomme de caroube, gomme guar, enzyme microbienne, culture bactérienne) (lait) • Limes • Oignon jaune • Feta (lait pasteurisé, lait partiellement écrémé, eau, sel, lipase, culture bactérienne, enzyme microbienne, cellulose, natamycine, chlorure de calcium) (lait) • Assaisonnement mexicain (épices, poudre de paprika, sucre (sucre, maltodextrine), sel, poudre de tomate, poudre d'ail, herbes, huile de canola, dioxyde de silicium) • Coriandre.

Allergènes:
Blé
Sulfites
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Mélange de bœuf et de porc hachés

6 pièce(s)

Tortillas de farine

(Contient Blé, Sulfites Peut contenir Noix, Oeuf, Lait, Sésame, Soya)

1 pièce(s)

Poivron

1 pièce(s)

Tomate

56 g

Oignon, haché

1 pièce(s)

Lime

7 g

Coriandre

¼ tasse(s)

Feta, émietté

(Contient Lait)

2 pièce(s)

Crème sure

(Contient Lait)

8 g

Assaisonnement mexicain

(Peut contenir Sésame, Triticale, Arachides, Noix, Blé, Moutarde, Sulfites, Lait, Soya)

Pas inclus dans votre livraison

½ cc

Sucre*

3 cs

Huile*

¼ cc

Sel*

¼ cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)870 kcal
Graisses53 g
dont saturés17 g
Glucides65 g
dont sucres14 g
Fibres5 g
Protéines38 g
Cholestérol105 mg
Sel1350 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium1050 mg
Calcium300 mg
Fer6 mg

Ustensiles

Zesteur
Pince de cuisine
Petit bol
Cuillères à mesurer
Bol à mélanger, moyen

Instructions

1
  • Before starting, preheat the oven to 450°F. Wash and dry all produce.
  • Cut tomatoes into 1/4-inch pieces.
  • Core, then cut pepper into 1/2-inch pieces.
  • Roughly chop cilantro.
  • Zest, then juice lime.
  • In a small bowl, combine sour cream, 1/2 tbsp (1 tbsp) lime juice and 1/2 tsp (1 tsp) lime zest. Season with salt and pepper.
2
  • In a medium bowl, whisk together half the cilantro, 1/2 tbsp (1 tbsp) lime juice, 1/2 tsp (1 tsp) sugar, 1/2 tsp (1 tsp) lime zest and 1 tbsp (2 tbsp) oil. 
  • Add tomatoes and feta to the dressing. Season with salt and pepper, then toss to coat. Set aside. 
Cook beef and pork mix
3
  • In a large non-stick pan, heat 1/2 tbsp (1 tbsp) oil over medium-high.
  • When the pan is hot, add beef and pork mix, peppers and onions. Cook for 3-6 min, breaking up meat into smaller pieces, until no pink remains.** Carefully drain and discard excess fat. Season with salt and pepper.
  • Add Mexican Seasoning and 2 tbsp (1/4 cup) water. Cook for 30 sec, stirring often, until water evaporates.
  • Remove from heat.
4
  • Meanwhile, in another small bowl, add 1 1/2 tbsp (3 tbsp) oil. Season with salt and pepper.
  • Brush oil on both sides of each tortilla.
  • On an unlined baking sheet, arrange tortillas in a single layer. (For 4 servings, use 2 baking sheets.)
  • Gently prick tortillas in a few places with a fork.
5
  • Bake tortillas in the top of the oven for 4-5 min, flipping halfway through, until lightly golden. (For 4 servings, bake in the top and middle, flipping tortillas and swapping rack positions halfway through.) (TIP: Watch carefully to avoid burning.)
6
  • Divide beef and pork mixture between tostadas. Top with marinated tomato-feta mixture.
  • Dollop with lime crema, then sprinkle remaining cilantro over top.