Cajun Shrimp Tacos
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Cajun Shrimp Tacos

Cajun Shrimp Tacos

with Crunchy Red Cabbage Slaw and Garlic-Lime Crema

Tacos are a favourite to most people and these are no exception! Tender shrimp are flavoured and dredged in cornstarch to bring a crispy bite to the tacos. The super fresh slaw brings the soft taco and crunchy shrimp together in a single mouth-watering dish! Yum!

Allergens:
Crustacean/Crustacé
Egg
Sulphites
Mustard
Gluten
Milk

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes milk, sesame, eggs, fish, shellfish, crustaceans, mustard, tree nuts, peanuts, wheat, soybean and sulphites.

Preparation Time35 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ serving 4 people

570 g

Shrimp

(Contains Crustacean/Crustacé)

7 g

Cilantro

2 unit

Lime

4 tbsp

Mayonnaise

(Contains Egg, Sulphites, Mustard)

113 g

Red Cabbage, shredded

4 unit

Radish

1 tbsp

Cornstarch

(Contains Sulphites)

2 tbsp

Cajun Seasoning

(Contains Sulphites)

12 unit

Flour Tortillas

(Contains Gluten)

6 tbsp

Sour Cream

(Contains Milk)

6 g

Garlic

Not included in your delivery

4 tbsp

Sugar*

2 tbsp

Oil*

3

Salt and Pepper*

¼ tbsp

Salt*

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Nutrition Values

Energy (kJ)2343 kJ
Calories560 kcal
Fat28 g
Saturated Fat6 g
Carbohydrate50 g
Sugar4 g
Dietary Fiber2 g
Protein27 g
Cholesterol205 mg
Sodium2050 mg
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1 PRÉPARATION
1

If you'd like warm tortillas, wrap them in paper towels and microwave until they are warm and flexible, about 30 sec. In Step 5, use this garlic guide to determine what garlic level you prefer: 1/4 tsp mild, 1/2 tsp medium and 1 tsp extra! Wash and dry all produce.* Peel, then mince or grate garlic. Roughly chop cilantro. Zest, then juice 1 lime. Cut remaining lime into wedges. Thinly slice radishes.

2 PRÉPARER LA SALADE
2

Dans un bol moyen, ajouter le chou et 1/4 c. à thé de sel. Masser le chou avec les mains jusqu'à ce qu'il s'attendrisse légèrement, environ 1 minute. Dans un autre bol moyen, mélanger la mayo, la moitié du zeste de lime, la moitié du jus de lime et 1 c. à thé de sucre. Saler et poivrer. Ajouter le chou et la moitié de la coriandre. Mélanger et réserver.

3 PANER LES CREVETTES
3

Dans une assiette creuse, fouetter l'assaisonnement cajun, la fécule de maïs et 1 c. à table de sucre. Saler et poivrer. À l'aide d'une passoire, égoutter et rincer les crevettes, puis les sécher avec un essuie-tout. Une à la fois, presser les crevettes dans le mélange cajun pour les couvrir des deux côtés.

4 CUIRE LES CREVETTES
4

Dans une grande poêle antiadhésive à feu élevé, ajouter 1 c. à table d'huile, puis la moitié des crevettes. Cuire les crevettes en les retournant une fois jusqu’à ce qu'elles soient brun doré et entièrement cuites, de 1 à 2 min par côté. (ASTUCE: cuire à une température interne minimale de 74°C/165°F.**) Réserver dans une assiette. Essuyer la poêle et répéter avec le reste des crevettes et 1 c. à table d'huile.

5 PRÉPARER LA CRÈME
5

Dans un petit bol, combiner la crème sure, le reste de zeste de lime, le reste de jus de lime et 1/2 c. à thé d'ail émincé. (NOTE: se référer à la section Bon départ pour la quantité d'ail désirée.) Saler et poivrer.

6 FINIR ET SERVIR
6

Répartir les crevettes et la salade de chou dans les tortillas. Garnir de crème à la lime, de radis et du reste de coriandre. Arroser du jus d'un quartier de lime, au goût. Servir avec le reste de salade de chou.

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