Carb Smart Taco Beef Dip
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Carb Smart Taco Beef Dip

Carb Smart Taco Beef Dip

with Endive Spear Scoopers

étiquettes:
Faible en glucides
Allergènes:
Lait
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Bœuf haché

1 pièce(s)

Crème sure

(Contient Lait)

2 pièce(s)

Oignon vert

½ tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient Lait)

1 pièce(s)

Piment fort

2 cs

Base de sauce tomate

(Peut contenir Moutarde, Lait, Noix, Poisson, Oeuf, Sésame, Crustacés, Gluten, Sulfites, Soya, Blé)

8 g

Mélange d'épices à enchilada

(Contient Sulfites Peut contenir Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Noix, Blé, Lait)

1 pièce(s)

Laitue

1 pièce(s)

Haricots noirs

Pas inclus dans votre livraison

1.5 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)770 kcal
Graisses42 g
dont saturés17 g
Glucides54 g
dont sucres7 g
Fibres16 g
Protéines49 g
Cholestérol110 mg
Sel1080 mg
Gras Trans1 g
Potassium1250 mg
Calcium400 mg
Fer6 mg

Ustensiles

Passoire
Grande poêle antiadhésive
Écumoire
Bol à mélanger, moyen
Cuillères à mesurer

Instructions

1
  • Before starting, wash and dry all produce. 
  • Cut off and discard bottom 1/2-inch from endives and remove any damaged leaves. 
  • Gently separate leaves, then rinse and dry leaves. 
  • Thinly slice green onions. 
  • Core, then cut pepper into 1/4-inch pieces. 
  • Peel, then mince or grate garlic. 
  • Using a strainer, drain and rinse beans.
2
  • In a large non-stick pan, heat 1 tbsp (2 tbsp) oil over medium-high. When the pan is hot, add beef, garlic and Enchilada Spice Blend. Cook for 3-5 min, breaking up beef into smaller pieces, until no pink remains.** Season with salt and pepper.
  • Using a slotted spoon, transfer mixture to a medium bowl, then cover to keep warm. 
3
  • Add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil to the same pan (used in step 2), then peppers. Cook, stirring occasionally, until tender-crisp, 3-4 min. Season with salt and pepper. 
  • Add beef and beans to the pan. 
  • Add tomato sauce base and 2 tbsp (4 tbsp) water. Cook, stirring often, until well combined and beans are warmed through, 3-4 min. 
4
  • Divide beef-bean mixture between lettuce leaves. 
  • Top with cheese, then green onions. 
  • Dollop over sour cream. 
5
  • Divide lettuce leaf tacos between plates.