Say "Arrivederci " to boring meals and "Ciao" to tonight's tasty dinner! A quick but flavorful meat sauce makes the switch from spaghetti noodles to a crispy flatbread base and gets topped with both Parmesan and stretchy mozzarella. A tender baby spinach and sweet bell pepper salad alongside inserts bites of freshness.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Mélange de bœuf et de porc hachés
2 pièce(s)
Pain plat
(Contient Soya, Lait, Blé Peut contenir Soya)
1 pièce(s)
Poivron
1 pièce(s)
Oignon rouge
56 g
Bébés épinards
¾ tasse(s)
Mozzarella, râpée
(Contient Lait)
¼ tasse(s)
Parmesan, râpé grossièrement
(Contient Lait)
2 cs
Base de sauce tomate
(Peut contenir Blé, Crustacés, Soya, Lait, Sésame, Poisson, Sulfites, Moutarde, Oeuf)
1 cs
Vinaigre de vin rouge
(Contient Sulfites)
1 pièce(s)
Concentré de bouillon de bœuf
2 pièce(s)
Gousses d'ail
¼ cc
Sel*
1 cs
Beurre*
¼ cc
Sucre*
¼ cc
Poivre*
1.5 cs
Huile*
If you've opted to get turkey, add 1 tbsp oil (dbl for 4 ppl) to the pan, then add turkey. Cook it in the same way the recipe instructs you to cook the beef and pork mix.