Piroshki au bœuf d'Europe de l'Est
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Piroshki au bœuf d'Europe de l'Est

Piroshki au bœuf d'Europe de l'Est

avec crème sure à la ciboulette

Les piroshki sont délicieux! Ce sont des poches de bonheur dorées remplies d'un savoureux mélange de viande hachée, d'oignons et d'épices, le tout enveloppé dans une pâte moelleuse. Ces délicieuses pâtisseries peuvent être cuites ou frites à la perfection, offrant une explosion de saveur à chaque bouchée. Parfaites pour toutes les occasions, elles se dégustent chaudes et sont accompagnées d'une cuillerée de crème.

étiquettes:
Découverte
Nouveau
Allergènes:
Blé
Lait
Sulfites
Oeuf
Gluten

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation40 minutes
Temps de cuisson15 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Bœuf haché

340 g

Pâte à pizza

(Contient Blé Peut contenir Moutarde, Sésame, Sulfites, Orge, Oeuf, Lait, Soya)

7 g

Ciboulette

2 pièce(s)

Crème sure

(Contient Lait)

56 g

Chou vert, émincé

1 pièce(s)

Carotte

2 pièce(s)

Gousses d'ail

1 cs

Mélange paprika fumé et ail

(Contient Sulfites Peut contenir Noix, Blé, Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya)

1 cs

Vinaigre de vin rouge

(Contient Sulfites)

56 g

Oignon, haché

1 cc

Mélange d'épices à l'ail et à l'aneth

(Contient Sulfites Peut contenir Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Soya, Blé)

1 pièce(s)

Œuf

(Contient Oeuf)

Pas inclus dans votre livraison

2 cs

Farine tout usage*

(Contient Gluten)

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)880 kcal
Graisses32 g
dont saturés12 g
Glucides102 g
dont sucres13 g
Fibres7 g
Protéines47 g
Cholestérol190 mg
Sel1280 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium1000 mg
Calcium250 mg
Fer9 mg

Ustensiles

Papier sulfurisé
Plaque de cuisson
Râpe à 4 côtés
Fouet
Petit bol
Grande poêle antiadhésive
Pinceau à pâtisserie en silicone
Écumoire

Instructions

Prep dough
1
  • Sprinkle both sides of dough with flour. With floured hands, divide dough into 2 equal pieces (4 pieces for 4 ppl) on a well-floured surface.
  • Stretch each piece of dough into a 5-x8-inch round or oval shape.
  • Set aside to rest on a parchment-lined baking sheet, 8-10 min. (NOTE: Use 2 baking sheets for 4 ppl).
Prep
2
  • Peel, then grate carrot. 
  • Peel, then mince or grate garlic. 
  • Whisk together egg and 2 tbsp (4 tbsp) water together in a small bowl. Set aside. (NOTE: This is your egg wash for the outside of the piroshki.)
Cook filling
3
  • Heat a large non-stick pan over medium-high heat.
  • When hot add beef, cabbage, onions and carrot. Cook, breaking up beef into smaller pieces, until no pink remains, 4-5 min.**
  • Carefully drain and discard excess fat. Add vinegar, garlic, Smoked Paprika-Garlic Blend and Dill-Garlic Spice Belnd and cook, stirring often, until fragrant, 1 min. Season with salt and pepper.
  • Set aside to cool slightly, 5 min. 
Fill piroshki
4
  • With floured hands, stretch dough again into large oval shapes. (NOTE: The dough should now hold its shape.)
  • Using a slotted spoon, top one half of each piroshki with beef mixture. 
  • Fold dough over filling, then crimp edges to seal.
  • Brush egg wash over each piroshki, then make one small slit on the top of each piroshki using a knife.
Bake piroshki
5
  • Bake piroshkis in the middle of the oven until golden-brown, 18-22 min. (NOTE: For 4 ppl, bake in the middle and top of the oven, rotating sheets halfway through.) 
Finish and serve
6
  • Meanwhile, thinly slice chives. 
  • Add sour cream and chives to another small bowl. Season with salt, then stir to combine. 
  • Allow piroshkis to cool slightly before serving, 3-4 min.
  • Divide piroshkis between plates and cut in half, if desired.
  • Serve chive sour cream alongside for dipping.