Taco Night Dinner
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Taco Night Dinner

Make Taco Night a breeze with this family-style taco dinner. Seasoned ground beef fills soft tortilla shells, topped with cheese, mild salsa, sour cream, and fresh green onions. It's a fun, build-your-own meal everyone will love.

Allergènes:
Blé
Sulfites
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson4 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Bœuf haché

6 pièce(s)

Tortillas de farine

(Contient Blé, Sulfites Peut contenir Noix, Oeuf, Lait, Sésame, Soya)

½ tasse(s)

Salsa de tomates

(Peut contenir Moutarde, Blé, Sésame, Crustacés, Oeuf, Sulfites, Poisson, Lait, Soya, Noix, Gluten)

8 g

Mélange d'épices à enchilada

(Contient Sulfites Peut contenir Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Noix, Blé, Lait)

¼ tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient Lait)

1 pièce(s)

Crème sure

(Contient Lait)

1 pièce(s)

Carotte

2 cs

Base de sauce tomate

(Peut contenir Moutarde, Lait, Noix, Poisson, Oeuf, Sésame, Crustacés, Gluten, Sulfites, Soya, Blé)

2 pièce(s)

Oignon vert

Pas inclus dans votre livraison

½ cs

Huile*

0.13 cc

Poivre*

0.13 cc

Sel*

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)730 kcal
Graisses33 g
dont saturés14 g
Glucides67 g
dont sucres16 g
Fibres6 g
Protéines39 g
Cholestérol100 mg
Sel1620 mg
Gras Trans1 g
Potassium1250 mg
Calcium350 mg
Fer6.5 mg

Ustensiles

Râpe à 4 côtés
Grande poêle antiadhésive
Cuillères à mesurer
Verre doseur

Instructions

1
  • Peel, then grate carrot using a box grater.
  • Thinly slice the green onions.
2
  • Heat a lage non-stick pan over medium-high heat. When hot, add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil, then beef. Cook, breaking up beef into smaller pieces, until no pink remains, 4-5 min.**
  • Carefully drain and discard excess fat. 
3
  • To the pan with with the beef, add Enchilada Spice Blend, tomato sauce base and 1/4 cup (1/2 cup) water.
  • Cook, stirring often, until fragrant and sauce thickens slightly, 2-3 min. Season with salt and pepper.
4
  • Wrap tortillas in paper towels. Microwave until tortillas are warm and flexible, 1 min. (TIP: You can skip this step if you don't want to warm the tortillas!)
5
  • Divide tortillas between plates and top with beef mixture.
  • Top tacos with cheese, mild salsa, sour cream and green onions.