Taco Night Dinner
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Taco Night Dinner
Allergènes:
Sulfites
Blé
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson4 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Bœuf haché

6 pièce(s)

Tortillas de farine

(Contient Sulfites, Blé Peut contenir Oeuf, Lait, Noix, Sésame, Soya, Blé)

½ tasse(s)

Salsa de tomates

(Peut contenir Moutarde, Blé, Sésame, Crustacés, Oeuf, Sulfites, Poisson, Lait, Soya, Noix, Gluten)

1 cs

Mélange d'épices à enchilada

(Contient Sulfites Peut contenir Noix, Sulfites, Lait, Triticale, Arachides, Sésame, Soya, Moutarde, Blé)

¼ tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient Lait)

1 pièce(s)

Crème sure

(Contient Lait)

1 pièce(s)

Carotte

2 cs

Base de sauce tomate

(Peut contenir Moutarde, Lait, Noix, Poisson, Oeuf, Sésame, Crustacés, Gluten, Sulfites, Soya, Blé)

2 pièce(s)

Oignon vert

Pas inclus dans votre livraison

0.13 cc

Poivre*

½ cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)470 kcal
Graisses16 g
dont saturés7 g
Glucides67 g
dont sucres16 g
Fibres6 g
Protéines15 g
Cholestérol25 mg
Sel1550 mg
Gras Trans0.3 g
Potassium900 mg
Calcium350 mg
Fer4 mg

Instructions

1

Peel, then grate carrot using a box grater. Thinly slice the green onions.

2

Heat a lage non-stick pan over medium-high heat. When hot, add 1/2 tbsp oil (dbl for 4 ppl), then beef. Cook, breaking up beef into smaller pieces, until no pink remains, 4-5 min.** Carefully drain and discard excess fat.

3

Add Enchilada Spice Blend, tomato sauce base and 1/4 cup water (dbl for 4 ppl). Cook, stirring often, until fragrant and sauce thickens slightly, 2-3 min. Season with salt and pepper.

4

Wrap tortillas in paper towels. Microwave until tortillas are warm and flexible, 1 min. (TIP: You can skip this step if you don't want to warm the tortillas!)

5

Put all the toppings into different bowls. Divide beef filling between tortillas and divide between plates. Build your own tacos with cheese, mild salsa, guacamole, sour cream and green onions.