Full of Fruit Salad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Full of Fruit Salad

with Blueberry Dressing

Let your taste buds explode with all the flavours of the summer! Clementines, apples and spinach get tossed in a vibrant blueberry dressing. Creamy goat cheese is an elegant addition to this colourful and delicious lunch.

étiquettes:
Dîner
Allergènes:
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

56 g

Bébés épinards

1 pièce(s)

Clémentine

1 pièce(s)

Confiture de bleuets

1 cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient Sulfites)

¼ tasse(s)

Fromage de chèvre

1 pièce(s)

Pomme Gala

28 g

Mélange de graines

(Peut contenir Soya, Noix, Arachides, Lait, Moutarde, Sésame, Sulfites, Blé, Oeuf)

Pas inclus dans votre livraison

0.13 cc

Sel*

2 cs

Huile*

0.13 cc

Poivre*

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)290 kcal
Graisses18 g
dont saturés2 g
Glucides29 g
dont sucres23 g
Fibres4 g
Protéines4 g
Cholestérol0 mg
Sel180 mg
Gras Trans0 g
Potassium350 mg
Calcium50 mg
Fer1.3 mg

Ustensiles

Grand bol
Fouet
Cuillères à mesurer

Instructions

1
  • Core, then cut apple into 1/2-inch pieces.
  • Peel, then separate clementine into segments.
2
  • Add vinegar, blueberry jam and 1 tbsp oil to a large bowl.
  • Season with salt and pepper, then whisk to combine.
3
  • Add baby spinach, apple, clementines and seed blend to the large bowl with dressing.
  • Season with salt and pepper, then toss to combine.
  • Crumble goat cheese over top.