Garlic Butter Steak
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Garlic Butter Steak

Garlic Butter Steak

with Herby Potatoes and Green Beans

We have a classic recipe that the whole family will love, and all clocking in at 30 minutes! With an herby garlic butter adorning juicy seared steak, and getting the classic pairing of roast potatoes and green beans, this recipe proves that the classics are classics for a reason!

Allergènes:
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

285 g

Steak de haut de surlonge

2 pièce(s)

Gousses d'ail

2 pièce(s)

Pomme de terre Russet

1 cc

Sel d'ail

(Peut contenir Blé, Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites, Noix)

170 g

Haricots verts, parés

7 g

Thym

7 g

Persil

1 pièce(s)

Échalote

Pas inclus dans votre livraison

0.13 cc

Poivre*

2 cs

Beurre non salé*

(Contient Lait)

1 cs

Huile*

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)590 kcal
Graisses25 g
dont saturés11 g
Glucides54 g
dont sucres6 g
Fibres7 g
Protéines40 g
Cholestérol105 mg
Sel690 mg
Gras Trans1 g
Potassium1750 mg
Calcium100 mg
Fer7.5 mg

Instructions