Kids' Quick Chicken Tacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Kids' Quick Chicken Tacos

with Guacamole and Cheddar Cheese

These quick turkey tacos are an easy flavour packed solution to busy lunch time that kids (and parents) will enjoy!

Allergènes:
Sulfites
Blé
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

250 g

Dinde hachée

6 pièce(s)

Tortillas de farine

(Contient Sulfites, Blé Peut contenir Oeuf, Lait, Noix, Sésame, Soya, Blé)

2 cs

Base de sauce tomate

(Peut contenir Moutarde, Lait, Noix, Poisson, Oeuf, Sésame, Crustacés, Gluten, Sulfites, Soya, Blé)

½ tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient Lait)

1 cs

Mélange d'épices à enchilada

(Contient Sulfites Peut contenir Noix, Sulfites, Lait, Triticale, Arachides, Sésame, Soya, Moutarde, Blé)

3 cs

Guacamole

1 pièce(s)

Poivron

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Huile*

0.13 cc

Poivre*

0.13 cc

Sel*

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)720 kcal
Graisses36 g
dont saturés12 g
Glucides57 g
dont sucres6 g
Fibres6 g
Protéines40 g
Cholestérol135 mg
Sel1240 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium1000 mg
Calcium700 mg
Fer5 mg

Ustensiles

Grande poêle antiadhésive

Instructions

1
  • Core, then cut pepper into 1/4-inch slices.
2
  • Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add 1 tbsp oil, then turkey and peppers. Cook, breaking up turkey into smaller pieces, until no pink remains, 4-5 min.**
  • Add tomato sauce base, Enchilada Spice Blend and 2 tbsp water. Cook, stirring often, until fragrant, 1 min.
  • Season with salt and pepper.
3
  • Wrap tortillas in paper towels. Microwave until tortillas are warm and flexible, 1 min. (TIP: You can skip this step if you don't want to warm the tortillas!)
  • Divide tortillas between plates.
  • Top with turkey and peppers, cheese and guacamole.