KTTEST - Turkey and Thyme Gravy
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KTTEST - Turkey and Thyme Gravy

KTTEST - Turkey and Thyme Gravy

with Pan Drippings

Chicken stock and turkey drippings are all you need to create a silky smooth gravy you'll want to pour on everything!

Allergènes:
Blé
Soya

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation8 minutes
Temps de cuisson2 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

2 pièce(s)

Concentré de bouillon de poulet

2 cs

Mélange d'épices pour sauce

(Contient Blé, Soya Peut contenir Sésame, Sulfites, Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde)

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)50 kcal
Graisses1 g
dont saturés0 g
Glucides9 g
dont sucres1 g
Fibres1 g
Protéines1 g
Cholestérol0 mg
Sel410 mg
Gras Trans0 g
Potassium10 mg
Calcium10 mg
Fer0.3 mg

Ustensiles

Fouet
Casserole moyenne
Cuillères à mesurer
Verre doseur

Instructions

Start gravy
1
  • Heat a medium pot over medium heat.
  • When hot, add 2 tbsp butter, then swirl the pot until melted, 30 sec.
  • Sprinkle Gravy Spice Blend over butter. Cook, stirring often, until golden-brown and fragrant, 2-3 min. 
Finish gravy
2
  • Add 1 cup reserved turkey drippings, broth concentrates, 1/2 tbsp chicken salt and 1 tsp thyme, then increase heat to high. (TIP: If you don't have enough drippings to make 1 cup, top up with water!)
  • Once boiling, reduce heat to medium.
  • Simmer, whisking often, until gravy is reduces slightly, 4-5 min.
Finish and feast
3
  • Transfer gravy to a gravy boat.