Sheet pan pancakes are an easier but just as delicious version of the weekend brunch classic. Topped with soft cinnamon apples and buttery pecans and finished with a side of crispy bacon, it's a family-style recipe that's sure to be enjoyed by even the pickiest eaters!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
450 g
Mélange à pâte tout usage
(Contient Lait, Blé Peut contenir Orge, Oeuf, Soya, Noix)
56 g
Pacanes
(Contient Pacanes Peut contenir Moutarde, Arachides, Soya, Sulfites, Oeuf, Gluten, Lait)
8 cs
Sirop d'érable
200 g
Tranches de bacon
2 cs
Cassonade
(Peut contenir Moutarde, Soya, Oeuf, Poisson, Blé, Noix, Arachides, Sulfites, Crustacés, Sésame, Lait)
113 ml
Crème
(Contient Lait)
2 pièce(s)
Pomme Gala
2 g
Cannelle, moulue
(Peut contenir Blé, Lait, Soya, Arachides, Triticale, Sulfites, Noix, Moutarde, Sésame)
2 cs
Beurre*
(Contient Lait)