Tofu Bolognese
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You can't beat the feeling of sitting down to a hearty bowl of Bolognese! In this version, the delicate mixture of tomato, stock, cream, aromatics blend and thyme will please your taste buds and warm your soul.

étiquettes:
Végétarien
Allergènes:
Soya
Blé
Sulfites
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

1 pièce(s)

Tofu

(Contient Soya Peut contenir Blé)

170 g

Spaghettis

(Contient Blé)

1 pièce(s)

Tomates broyées à l'ail et aux oignons

113 g

Mirepoix

1 cs

Sauce soya

(Contient Blé, Soya, Sulfites Peut contenir Gluten, Sésame, Oeuf, Sulfites, Moutarde, Lait, Crustacés, Soya, Poisson, Blé, Noix)

1 pièce(s)

Concentré de bouillon de légumes

(Peut contenir Lait, Sésame, Gluten, Oeuf, Poisson, Moutarde, Crustacés, Soya, Noix, Blé, Sulfites)

¼ tasse(s)

Pesto au basilic

(Contient Lait Peut contenir Sulfites, Noix, Soya)

2 pièce(s)

Gousses d'ail

4.3 g

Assaisonnement italien

(Contient Sulfites Peut contenir Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Soya, Triticale, Blé)

113 g

Champignons

Pas inclus dans votre livraison

0.06 cc

Sel*

2 cs

Huile*

0.06 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)810 kcal
Graisses33 g
dont saturés5 g
Glucides94 g
dont sucres19 g
Fibres11 g
Protéines34 g
Cholestérol0 mg
Sel1640 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium1350 mg
Calcium700 mg
Fer8 mg

Ustensiles

Passoire
Grande casserole
Cuillères à mesurer
Verre doseur

Instructions

1
  • To the boiling water, add pasta. Cook for 10-13 min, until tender but still firm to the bite.
  • Reserve 1 cup (2 cups) pasta water.*
  • Strain pasta, then return to the pot, off heat.
  • Toss with pesto. Cover to keep warm.
2
  • Meanwhile, thinly slice mushrooms.
  • Peel, then mince or grate garlic.
  • Pat tofu dry with paper towels, then crumble into pea-sized pieces.
3
  • In a large non-stick pan, heat 2 tbsp (3 tbsp) oil over medium heat.
  • When the pan is hot, add tofu along with mirepoix, mushrooms and garlic. Season with pepper.
  • Cook stirring often until veggies and tofu are tender crisp, 6-8,min.
  • Add Italian Herb Spice Blend. Cook for 1 min, stirring to toast.


4


  • To the pan with tofu and veggies, add crushed tomatoes, soy sauce, reserved pasta water and vegetable stock concentrate.
  • Season generously with pepper, then stir to combine.
  • Bring to a boil over medium-high.
  • Once boiling, reduce heat to medium-low. Cook for 3-4 min, stirring occasionally, until sauce thickens slightly.
5


  • Divide pesto pasta between bowls.
  • Top with Tofu Bolognese sauce.