Warm Dinner Rolls
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

7 g

Persil

7 g

Ciboulette

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)0 kcal
Graisses0 g
dont saturés0 g
Glucides0 g
dont sucres0 g
Fibres0 g
Protéines0 g
Cholestérol0 mg
Sel0 mg
Gras Trans0 g
Potassium30 mg
Calcium10 mg
Fer0.3 mg

Instructions

1

Finely chop chives. Finely chop parsley. Stir together softened butter, chives, parsley and garlic puree in a small bowl. Season with salt.

2

Half buns. Spread herb garlic butter over the cut-side of both the top and bottom buns. Add the tops and bottom buns back together.

3

Using a 12x12-inch piece of foil wrap buns. Warm in the bottom of the oven, until buns are warmed through, 4-5 min.