Barramundi grillé aux épices BBQ
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Barramundi grillé aux épices BBQ

Barramundi grillé aux épices BBQ

avec maïs, courgettes et poivrons

Vive les épices BBQ! Le barramundi est le poisson qui absorbe parfaitement toutes les saveurs fumées d’un repas grillé au barbecue! Versez un filet supplémentaire de sauce BBQ pour rehausser le goût et accompagnez le plat de tous les légumes grillés que votre cœur désire!

étiquettes:
Rapido
Allergènes:
Poisson
Fruit de Mer/Seafood
Moutarde
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion
Barramundi

282 g

Barramundi

(Contient Poisson, Fruit de Mer/Seafood)

Assaisonnement BBQ

1 cs

Assaisonnement BBQ

Courgette

200 g

Courgette

Épi de maïs

2 pièce(s)

Épi de maïs

Poivron

160 g

Poivron

BBQ Sauce

4 cs

BBQ Sauce

(Contient Moutarde)

Oignons verts

2 pièce(s)

Oignons verts

Pas inclus dans votre livraison

Huile*

3 cs

Huile*

Sel et Poivre*

¼ cc

Sel et Poivre*

Beurre non salé*

2 cs

Beurre non salé*

(Contient Lait)

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)630 kcal
Graisses36 g
dont saturés11 g
Glucides46 g
dont sucres24 g
Fibres6 g
Protéines32 g
Cholestérol90 mg
Sel1030 mg

Ustensiles

Grand bol
Essuie-tout
Pinceau à pâtisserie en silicone
Spatule
Petit bol

Instructions

Prep
1

Bientôt disponible!

Marinate veggies
2

Add peppers, zucchini and 2 tbsp oil (dbl for 4 ppl) to a large bowl. Season with salt and pepper, then toss to coat. Set aside.

Season barramundi
3

Pat barramundi dry with paper towels. Brush both sides of barramundi with 1 tbsp oil (dbl for 4 ppl), then season all over with BBQ Seasoning.

Grill barramundi and corn
4

Add corn to grill. Close lid and grill, turning occasionally, until tender and grill marks form, 8-10 min. At the same time, add barramundi to the other side of the grill, flesh side down. Close lid and grill barramundi, flipping once, until cooked through, 3-4 min per side.** (TIP: Don't flip barramundi too soon or it will stick to the grill. Use a metal spatula to flip fish.)

Grill veggies
5

After flipping barramundi, add peppers and zucchini to the grill. (TIP: Don't overcrowd your grill! If there isn't enough space on the grill, grill veggies once barramundi and corn are done.) Close lid and grill veggies, flipping once, until tender-crisp, 2-3 min.

Finish and serve
6

Stir together green onions, a pinch of salt and 2 tbsp room temperature butter (dbl for 4 ppl) in a small bowl. Set aside. Divide corn, veggies and barramundi between plates. Spread herb butter onto corn. Spoon some BBQ sauce over barramundi. Serve remaining BBQ sauce on the side, for dipping.