Chocolate Peanut Butter Overnight Oats
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Chocolate Peanut Butter Overnight Oats

with Toasted Coconut

There's no better way to start your day than with a breakfast that's already ready and waiting for you in the fridge! These creamy chocolate peanut butter overnight oats are sure to start your day off on the right foot, because who can say no to chocolate for breakfast?

Allergènes:
Avoine
Arachides
Lait
Soya
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

2 tasse(s)

Flocons d’avoine à cuisson rapide

(Contient Avoine Peut contenir Soya, Blé)

¼ tasse(s)

Cacao en poudre

(Peut contenir Soya, Poisson, Sésame, Noix, Arachides, Moutarde, Lait, Oeuf, Blé, Crustacés, Sulfites)

4 pièce(s)

Beurre d'arachides

(Contient Arachides)

474 ml

Lait

(Contient Lait)

8 cs

Sirop d'érable

¼ tasse(s)

Pépites de chocolat mi-amer

(Contient Soya Peut contenir Lait, Poisson, Sulfites, Crustacés, Oeuf, Noix, Arachides, Blé, Sésame, Moutarde)

4 cs

Noix de coco, râpée

(Contient Sulfites Peut contenir Noix, Sésame, Crustacés, Poisson, Oeuf, Blé, Arachides, Soya, Moutarde, Lait, Sulfites, Triticale)

Pas inclus dans votre livraison

0.13 cc

Sel*

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)1340 kcal
Graisses56 g
dont saturés22 g
Glucides185 g
dont sucres102 g
Fibres20 g
Protéines42 g
Cholestérol20 mg
Sel470 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium1200 mg
Calcium400 mg
Fer12.5 mg

Ustensiles

Grand bol
Fouet

Instructions

1
  • Whisk together oats, milk, maple syrup, cocoa powder and 1/8 tsp salt in a large bowl. Set aside.


2
  • Heat a medium non-stick pan over medium-high heat.
  • When hot, add coconut to the dry pan. Toast, stirring often, until golden, 1-2 min.
  • Transfer to a plate.
3
  • Add peanut butter to a small-microwave safe bowl. Microwave for 20-30 seconds until peanut butter is warmed through and drizzelable consistency.
4
  • Divide oat mixture between four large cups or bowls.
  • Drizzle peanut butter all over the top of each cup.
  • Cover and refrigerate overnight or for a minimum of 4 hrs.
  • Sprinkle toasted coconut and chocolate chips over top before serving.
  • Serve with your favourite fruit on top!