Florentines are celebrated for their rich, creamy sauces, and this dish takes it up a notch with a base of sun-dried tomato pesto that infuses every bite .The creamy orzo is topped with tender, perfectly cooked salmon, this recipe delivers a punch of vibrant taste, blending the freshness of the fish with the boldness of the pesto, creating a harmonious and satisfying meal.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Filets de saumon, avec la peau
(Contient Saumon)
1 pièce(s)
Échalote
56 ml
Crème
(Contient Lait)
2 pièce(s)
Ail, bulbe
1 cs
Mélange d'épices pour sauce crémeuse
(Contient Blé Peut contenir Noix, Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites)
¼ tasse(s)
Pesto de tomates séchées au soleil
(Contient Lait Peut contenir Noix, Soya, Sulfites)
¼ tasse(s)
Parmesan, râpé grossièrement
(Contient Lait)
170 g
Orzo
(Contient Blé)
56 g
Jeunes épinards
7 g
Basilic
1 cs
Beurre*
(Contient Lait)
1 cs
Huile*
0.13 cc
Sel*
0.12 cc
Poivre*