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Gnocchi and Chorizo Sun-dried Tomato Pesto Sauce
Gnocchi and Chorizo Sun-dried Tomato Pesto Sauce

Gnocchi and Chorizo Sun-dried Tomato Pesto Sauce

with Greens and Roasted Peppers

Savoury, smoky chorizo and sundried tomatoes add lots of flavour to the creamy sauce in this easy pasta. A swirl of leafy greens wilt down and add a silky pop of colour to this elevated, restaurant-worthy dish.

étiquettes:
Rapido
Allergènes:
Lait
Blé
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Chorizo, sans boyau

Pesto de tomates séchées au soleil

1 pièce(s)

Poivron

56 g

Mélange roquette et épinards

170 g

Linguines

1 pièce(s)

Fromage à la crème

1 pièce(s)

Échalote

¼ tasse(s)

Parmesan, râpé grossièrement

2 cs

Purée d’ail

6 g

Mélange paprika fumé et ail

Pas inclus dans votre livraison

½ cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)910 kcal
Graisses46 g
dont saturés16 g
Glucides85 g
dont sucres9 g
Fibres8 g
Protéines41 g
Cholestérol110 mg
Sel1170 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium1200 mg
Calcium250 mg
Fer6 mg

Ustensiles

Passoire
Grande casserole
Cuillères à mesurer
Verre doseur
Grande poêle antiadhésive

Instructions

1
  • Peel, then cut shallot into 1/2-inch pieces.
  • Drain roasted red peppers, saving the liquid.
  • Cut roasted red peppers into 1/2-inch pieces.
  • Roughly chop arugula-spinach mix.
2
  • To the boiling water, add linguine.
  • Cook for 10-13 min, until tender but still firm to the bite. 
  • Reserve 1/4 cup (1/2 cup) pasta water. Strain linguine, then return to the pot, off heat.
3
  • Meanwhile, heat a large non-stick pan over medium-high. When hot, add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil, then chorizo and shallots. Cook for 4-5 min, breaking up chorizo into smaller pieces, until no pink remains.**
  • Add garlic puree, roasted red peppers and Smoked Paprika-Garlic Spice Blend.
  • Cook for 30 sec, stirring constantly, until fragrant. 
  • Season with salt and pepper.
4
  • Add sun-dried tomato pesto, cream cheese and reserved roasted red pepper liquid.
  • Cook for 3-4 min, stirring occasionally, until cream cheese melts and sauce thickens slightly.
  • Add arugula-spinach mix. Cook for 1-2 min, stirring constantly, until wilted.
  • Remove pan from heat.
  • Season with salt and pepper.
5
  • To pot with linguine, add sauce, then toss to combine.
  • Divide pasta between bowls.
  • Sprinkle Parmesan cheese over top.

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