Inspired by hearty European 'Hunter Stew', this recipe flips it upside down and adds a premium twist. A roasted mushroom tomato sauce dress luscious linguine for herby garlic-butter basted duck breast slices to be nestled into. A zippy roasted red pepper vinaigrette dressed side salad add just the perfect amount of freshness!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
2 pièce(s)
Poitrine de canard
227 g
Champignons
170 g
Linguines
1 pièce(s)
Carotte
1 pièce(s)
Oignon jaune
56 g
Mélange printanier
7 g
Persil
2 pièce(s)
Gousses d'ail
370 ml
Tomates broyées
Pesto de tomates séchées au soleil
1 cs
Vinaigre de vin rouge
1 pièce(s)
Concentré de bouillon de poulet
2 cs
Beurre non salé*