Sweet honey and savoury soy provide delightful flavour contrast and balance in this east weeknight stir-fry.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
1 pièce(s)
Tofu
(Contient Soya Peut contenir Blé)
¾ tasse(s)
Riz au jasmin
1 pièce(s)
Oignon vert
1 pièce(s)
Poivron
2 pièce(s)
Miel
2 cs
Sauce soya
(Contient Soya, Sulfites, Blé Peut contenir Crustacés, Oeuf, Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)
pièce(s)
Ail, bulbe
3 pièce(s)
Gousses d'ail
1 pièce(s)
Bok choy de Shanghai
9 g
Fécule de maïs
(Peut contenir Soya, Sésame, Poisson, Lait, Oeuf, Moutarde, Triticale, Sulfites, Crustacés, Blé, Noix, Arachides)
28 g
Échalotes frites
(Contient Blé Peut contenir Gluten)
0.37 cc
Sel*
2 cs
Beurre non salé*
0.13 cc
Poivre*
2 cs
Huile*
If you've opted to get tofu, pat tofu dry with paper towels, then cut into 1/2-inch pieces. Season with salt and pepper. When the pan is hot, add 1 tbsp (2 tbsp) oil, then tofu. Pan-fry, turning cubes occasionally, until crispy and golden-brown all over, 6-7 min. (TIP: For 4 ppl cook tofu in 2 batches, using 1 tbsp oil for each batch!) Transfer tofu to a plate.