Buckle up and be ready for a wild ride to flavour town with this succulent jumbo shrimp creole. Packed full with crushed tomatoes, kidney beans, mirepoix, green bell pepper and hot sauce, this plate of deliciousness will have your taste buds hollering!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
285 g
Crevettes géantes
(Contient Crevettes)
1 pièce(s)
Haricots noirs
¾ tasse(s)
Riz basmati
2 pièce(s)
Épi de maïs
1 pièce(s)
Poivron vert
170 g
Haricots verts
113 g
Mirepoix
2 pièce(s)
Oignon vert
1 pièce(s)
Tomates broyées à l'ail et aux oignons
4 cs
Vin blanc de cuisine
(Contient Sulfites Peut contenir Sésame, Blé, Gluten, Noix, Moutarde, Soya, Oeuf, Poisson, Lait, Sulfites, Crustacés)
2 pièce(s)
Concentré de bouillon de poulet
2 cs
Sauce piquante
(Peut contenir Gluten, Lait, Moutarde, Sulfites, Poisson, Sésame, Noix, Soya, Crustacés, Blé, Oeuf)
Confirm corn boiling time in dev
Check in dev if shrimp take longer to cook. Should beans be added with shrimp or with veg earlier. Are the green beans good in the creole or should be cooked separately? Is more water needed is simmering time good?