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Wraps de laitue aux arachides en extra
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Wraps de laitue aux arachides en extra

Wraps de laitue aux arachides en extra

2 portions

Ces wraps de laitue aux arachides, à la fois sucrés et salés, constituent un repas savoureux et riche en protéines qui vous aidera à surmonter après-midi. Les légumes croquants et les arachides grillées ajoutent une touche de saveur supplémentaire!

étiquettes:
Épicé
Allergènes:
Jordnødder
Soja
Schwefeldioxide und Sulfite
Hvede

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson
DifficultéMoyen

Ingrédients

/ sert 2 personnes

680 g

Pomme de laitue iceberg

250 g

Porc haché

2 pièce(s)

Oignons verts

28 g

Arachides, hachées

2 cs

Sauce soja

⅔ cs

Miel

1.5 cs

Beurre d'arachide

2 cc

Sriracha

113 g

Carotte, en juliennes

Pas inclus dans votre livraison

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

½ cs

Huile*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)580 kcal
Graisses38 g
dont saturés10 g
Glucides30 g
dont sucres18 g
Fibres8 g
Protéines35 g
Cholestérol80 mg
Sel1330 mg
Gras Trans0.2 g
Potassium1200 mg
Calcium125 mg
Fer3.8 mg

Ustensiles

Grande poêle antiadhésive
Cuillères à mesurer

Instructions

Toast peanuts
1

Before starting, wash and dry all produce. Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add peanuts to the dry pan. Toast, stirring often, until golden-brown, 4-5 min. (TIP: Keep your eye on them so they don't burn!) Transfer to a plate.

Prep
2

Meanwhile, remove and discard outer layer of iceberg lettuce. Halve lettuce, then separate 8 leaves from the head. Set aside. (NOTE: Use remaining lettuce for a future creation!)Thinly slice green onions, keeping green and white parts separate.

Cook pork
3

Reheat the same pan over medium-high heat. When hot, add 1/2 tbsp oil then pork and green onion whites. Cook, breaking up pork into smaller pieces, until no pink remains, 4-5 min.** Reduce heat to medium, then add soy sauce, 2 tsp honey, peanut butter and 2 tbsp warm water. Season with salt and pepper, then stir to combine.

Finish and serve
4

Divide lettuce leaves between plates, then fill with pork mixture. Top with carrots.Sprinkle peanuts and remaining green onions over top.Drizzle sriracha over top, if desired.

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