Repas-grillade de steak et de poulet
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Repas-grillade de steak et de poulet

Repas-grillade de steak et de poulet

4 portions | avec poivrons, maïs et courgettes

Retrouvez en un seul emballage vos protéines et vos légumes préférés à faire griller sur le barbecue. Avec nos repas-grillade, les possibilités de choisir sont infinies!

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

2 pièce(s)

Poitrines de poulet

340 g

Steak de bœuf

2 pièce(s)

Épi de maïs

320 g

Poivron

400 g

Courgette

1 cs

BBQ Seasoning

1 cs

Mélange d'épices de Montréal

Pas inclus dans votre livraison

2 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)370 kcal
Graisses14 g
dont saturés3 g
Glucides19 g
dont sucres9 g
Fibres4 g
Protéines42 g
Cholestérol105 mg
Sel480 mg

Ustensiles

Essuie-tout
Cuillères à mesurer

Instructions

Faire griller le poulet
1

Before starting, wash and dry all produce. Lightly oil the grill. While you prep, preheat the grill to 400°F over medium heat. Pat chicken dry with paper towels. Season with salt, pepper and 1 tbsp BBQ Seasoning, if desired. Add chicken to the grill. Close lid and grill, flipping once, until chicken is cooked through, 6-8 min per side.**

Faire griller les steaks
2

Pat steaks dry with paper towels. Season with salt and pepper, or 1 tbsp Montreal Steak Spice, if desired. Add steaks to the grill. Grill, flipping once, until cooked to desired doneness, 4-6 min per side.**

Faire griller les poivrons et les  courgettes
3

Core, then quarter peppers. Halve zucchini lengthwise, then halve each piece lengthwise again. (NOTE: You should have 8 zucchini spears.) Brush veggies with 1 tbsp oil. Season with salt and pepper. Add peppers and zucchini to the grill. Grill, flipping once, until tender-crisp, 5-6 min.

Faire griller le maïs
4

Cut each cob in half crosswise. Brush each cob with 1/2 tbsp oil. Add corn to the grill. Close lid and grill, turning occasionally, until corn is tender and grill marks form, 8-10 min.