Classic smoky and sweet BBQ flavours take centre stage with this recipe. Pork tenderloin is dusted with a spice rub before being seared and smothered in tasty BBQ sauce. Served along side a quick but deeply flavored 'baked beans' as well as a bright green salad that have both spiked with sharp parmesan cheese. Everyone will be waiting to pull up a seat at the dinner table with this filling and delicious meal!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
340 g
Filet de porc
1 pièce(s)
Haricots cannellini
1 pièce(s)
Poivron
56 g
Bébés épinards
4 cs
Sauce BBQ
(Contient Moutarde Peut contenir Blé, Crustacés, Soya, Noix, Oeuf, Sulfites, Lait, Sésame, Poisson, Gluten, Moutarde)
2 cs
Sirop d'érable
2 cs
Base de sauce tomate
(Peut contenir Moutarde, Lait, Noix, Poisson, Oeuf, Sésame, Crustacés, Gluten, Sulfites, Soya, Blé)
1 cs
Vinaigre balsamique
(Contient Sulfites)
1 cs
Assaisonnement BBQ
(Contient Sulfites Peut contenir Sulfites, Sésame, Lait, Moutarde, Blé, Noix, Arachides, Triticale, Soya)
¼ tasse(s)
Parmesan, râpé
(Contient Lait)
1 cs
Beurre*