Maple Roasted Squash
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Maple Roasted Squash

Maple Roasted Squash

with a Maple Syrup Drizzle

Slow roasted squash gets the perfect Canadian drizzle of maple syrup! Grab an extra scoop if you can!

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

680 g

Courge musquée, en dés

2 cs

Sirop d'érable

Pas inclus dans votre livraison

2 cs

Huile*

¼ cc

Sel*

¼ cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)120 kcal
Graisses14 g
dont saturés2 g
Glucides0 g
dont sucres0 g
Fibres0 g
Protéines0 g
Cholestérol0 mg
Sel290 mg
Gras Trans0 g
Potassium0 mg
Calcium0 mg
Fer0.1 mg

Instructions

ROAST BUTTERNUT SQUASH
1

Toss the squash, with half the maple syrup and 2 tbsp oil on a parchment-lined baking sheet. Season with 1/4 tsp salt and 1/4 tsp pepper. Roast in bottom of the oven, tossing halfway through cooking, until the squash is golden brown, 40-45 min.

ROAST DRESSING
2

Transfer the dressing to the middle of the oven, beside the turkey. Roast, uncovered, until golden brown and through, 35-40 min.**

FINISH AND FEAST
3

Transfer roasted squash to a serving dish. Drizzle over the remaining maple syrup.