Spring is just around the corner and what better way to celebrate than with this plentiful brunch board! Complete with smoked salmon, pickled onions, dilly cream cheese and crisp veggies, this fresh and light spread is the perfect shareable meal.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
200 g
Saumon fumé
1 pièce(s)
Oignon rouge
1 pièce(s)
Citron
4 cs
Vinaigre de vin blanc
4 pièce(s)
Fromage à la crème
1 pièce(s)
Crème sure
2 pièce(s)
Tomate
7 g
Aneth
4 pièce(s)
Œuf cuit dur
60 g
Câpres
3 pièce(s)
Mini concombres
4 pièce(s)
Pain à sandwich
0.56 cc
Sel*
0.06 cc
Poivre*
1 cs
Sucre*