Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
5 pièce(s)
Pomme Gala
3 cs
Vinaigre de vin blanc
(Contient Sulfites)
1 cs
Moutarde à l’ancienne
1 cs
Moutarde de Dijon
56 g
Raisins secs sultana
(Peut contenir Arachides, Sésame, Sulfites, Lait, Noix, Gluten, Oeuf, Soya, Moutarde)
2 pièce(s)
Échalote
Core, then grate apples. Peel, then finely chop shallot.
Heat a small pot over medium-high heat. When hot, add 1 tbsp oil, then shallots and apples. Season with salt and pepper. Cook, stirring frequently, until soft and fragrant, 2-3 min. When soft, stir in mustard, vinegar, raisins, sugar and 1 cup water. Bring to a boil, then reduce to medium-low to simmer until thickened slightly, 10-15 min.