Apple Mostarda
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Apple Mostarda
Allergènes:
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson2 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

5 pièce(s)

Pomme Gala

3 cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient Sulfites)

1 cs

Moutarde à l’ancienne

1 cs

Moutarde de Dijon

56 g

Raisins secs sultana

(Peut contenir Arachides, Sésame, Sulfites, Lait, Noix, Gluten, Oeuf, Soya, Moutarde)

2 pièce(s)

Échalote

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)360 kcal
Graisses1 g
dont saturés0 g
Glucides85 g
dont sucres66 g
Fibres11 g
Protéines3 g
Cholestérol0 mg
Sel20 mg
Gras Trans0 g
Potassium800 mg
Calcium50 mg
Fer1.5 mg

Ustensiles

Râpe à 4 côtés

Instructions

1

Core, then grate apples. Peel, then finely chop shallot.

2

Heat a small pot over medium-high heat. When hot, add 1 tbsp oil, then shallots and apples. Season with salt and pepper. Cook, stirring frequently, until soft and fragrant, 2-3 min. When soft, stir in mustard, vinegar, raisins, sugar and 1 cup water. Bring to a boil, then reduce to medium-low to simmer until thickened slightly, 10-15 min.