Juicy, individual BBQ-glazed meatloaves are perfectly charred on the grill, bringing out a smoky sweetness. Served alongside creamy potato salad and tender, grilled zucchini tossed in garlic, this dish balances hearty and light flavours, ideal for a summer cookout or an easy weeknight dinner.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Bœuf haché
Épices fumées au bois de pommier
⅓ tasse(s)
Chapelure panko
4 cs
Sauce BBQ
300 g
Pomme de terre à chair jaune
4 cs
Mayonnaise
1 cs
Vinaigre de vin blanc
7 g
Ciboulette
3 pièce(s)
Céleri
1 pièce(s)
Courgette
4 g
Sel d'ail
½ cs
Huile*
2.13 cc
Sel*
0.13 cc
Poivre*
Season zucchini with 1/4 tsp salt (dbl for 4 ppl) and pepper. Divide meatloaves, zucchini and potato salad between plates.