The nutty, sweet and warming flavours of roasted squash and caramelized apples compliment creamy bocconcini pearls in this rustic flatbread. Made complete with a generous drizzle with of chili honey!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
100 g
Bocconcinis
100 g
Ricotta
2 pièce(s)
Pain plat
170 g
Courge musquée, en dés
1 pièce(s)
Pomme Gala
1 pièce(s)
Oignon rouge
7 g
Sauge
28 g
Graines de citrouille
2 cs
Mayonnaise
1 pièce(s)
Miel
1 cs
Sauce aux piments et à l’ail
4 g
Sel d'ail
1 cs
Beurre non salé*
0.38 cc
Poivre*
1 cs
Huile*
0.38 cc
Sel*
In dev determine if heat guide is needed for chili-garlic sauce
Check timing in dev