Plat de raviolis à la courge musquée rapide à préparer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Plat de raviolis à la courge musquée rapide à préparer

Plat de raviolis à la courge musquée rapide à préparer

2 portions | 350 g de raviolis | 370 ml de tomates broyées | 1 pain à l’ail

Vos rêves de cuisine italienne exaucés en un clin d’œil grâce à cet ensemble comprenant des raviolis à la courge, des tomates broyées et du pain à l’ail.

Allergènes:
Lait
Blé
Oeuf
Orge
Seigle
Soya

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

350 g

Raviolis à la courge musquée

(Contient Lait, Blé, Oeuf Peut contenir Oeuf, Lait, Sulfites, Blé)

325 g

Pain à l'ail

(Contient Orge, Seigle, Soya, Blé Peut contenir Oeuf, Lait, Avoine, Sulfites)

1 pièce(s)

Tomates broyées à l'ail et aux oignons

sideBannerName

Informations nutritionnelles

/ par portion
Énergie (kJ)0 kJ
Énergie (kcal)0 kcal
Graisses0 g
dont saturés0 g
Glucides0 g
dont sucres0 g
Fibres0 g
Protéines0 g
Cholestérol0 mg
Sel0 mg

Ustensiles

Grande casserole
Cuillères à mesurer
Verre doseur
Casserole moyenne

Instructions

Boil water and bake garlic bread
1

Preheat the oven to 400°F (200°C). Add 10 cups water and 2 tsp salt to a large pot (use same for 4 ppl). Cover and bring to a boil over high heat. Remove bread from packaging and open loaf. Place loaf on middle rack of oven and open loaf, garlic side up. Bake until lightly browned and spread has melted, about 5-7 minutes. (If product is frozen, adjust cooking time accordingly.)

Heat crushed tomatoes
2

Meanwhile, add crushed tomatoes to a medium pot over medium heat. Cook, stirring occasionally, until crushed tomatoes are warmed through, 3-4 min.

Cook butternut squash ravioli
3

Add ravioli to the boiling water. Cook, stirring occasionally, until tender, 3-4 min. Drain and return ravioli to the same pot, off heat.

Finish and serve
4

Add sauce to the pot with ravioli, then gently toss to coat. Divide butternut squash ravioli dinner between plates. Serve garlic bread on the side.