Salsa and Chips
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Spruce up your fiesta with the perfect salsa and chips! Ready in under ten minutes and for a fresh alternative to store-bought!

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

3 pièce(s)

Tomate

1 pièce(s)

Lime

56 g

Oignon, haché

14 g

Coriandre

1 cs

Purée d’ail

(Peut contenir Blé, Crustacés, Poisson, Moutarde, Gluten, Sésame, Sulfites, Soya, Lait, Noix, Oeuf)

170 g

Croustilles de maïs

(Peut contenir Sésame, Lait)

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Huile*

½ cc

Sucre*

¼ g

Sel et Poivre*

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)490 kcal
Graisses25 g
dont saturés3.5 g
Glucides62 g
dont sucres7 g
Fibres7 g
Protéines7 g
Cholestérol0 mg
Sel230 mg
Gras Trans0.2 g
Potassium650 mg
Calcium175 mg
Fer2 mg

Ustensiles

Grand bol

Instructions

1

Cut the tomatoes into 1/4-inch pieces. Roughly chop cilantro. Zest then juice half the lime. Cut the remaining lime into wedges.

2

Add the tomatoes, onions, pureed garlic, cilantro, lime juice, lime zest, 1/2 tsp sugar and 1 tbsp oil in a large bowl. Season with salt and pepper, then toss to coat.

3

Transfer the salsa to a serving bowl. Serve with the chips on the side.