Spruce up your fiesta with the perfect salsa and chips! Ready in under ten minutes and for a fresh alternative to store-bought!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
3 pièce(s)
Tomate
1 pièce(s)
Lime
56 g
Oignon, haché
14 g
Coriandre
1 cs
Purée d’ail
(Peut contenir Blé, Crustacés, Poisson, Moutarde, Gluten, Sésame, Sulfites, Soya, Lait, Noix, Oeuf)
170 g
Croustilles de maïs
(Peut contenir Sésame, Lait)
1 cs
Huile*
½ cc
Sucre*
¼ g
Sel et Poivre*
Cut the tomatoes into 1/4-inch pieces. Roughly chop cilantro. Zest then juice half the lime. Cut the remaining lime into wedges.
Add the tomatoes, onions, pureed garlic, cilantro, lime juice, lime zest, 1/2 tsp sugar and 1 tbsp oil in a large bowl. Season with salt and pepper, then toss to coat.
Transfer the salsa to a serving bowl. Serve with the chips on the side.