Shrimp and Broccoli with Chow Mein Noodles
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Shrimp and Broccoli with Chow Mein Noodles

Shrimp and Broccoli with Chow Mein Noodles

with Chow Mein Noodles

étiquettes:
Rapido
Familiale
Allergènes:
Crevettes
Soya
Sulfites
Blé

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

285 g

Crevettes

(Contient Crevettes)

227 g

Brocoli

1 cs

Mélange d'épices Moo Shu

(Contient Soya, Sulfites, Blé Peut contenir Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame)

2 cs

Sauce soya

(Contient Soya, Blé, Sulfites Peut contenir Sésame, Sulfites, Blé, Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde)

¼ tasse(s)

Sauce aux huîtres végétarien

(Contient Soya Peut contenir Moutarde, Sésame, Sulfites, Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait)

1 pièce(s)

Oignon jaune

200 g

Nouilles chow mein

(Contient Blé)

1 cs

Purée d’ail

(Peut contenir Sésame, Soya, Crustacés, Lait, Moutarde, Blé, Sulfites, Poisson, Oeuf)

2 cs

Mélange d'épices pour sauce

(Contient Blé, Soya Peut contenir Sésame, Sulfites, Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde)

Pas inclus dans votre livraison

1 cc

Sucre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)570 kcal
Graisses5 g
dont saturés0.5 g
Glucides95 g
dont sucres17 g
Fibres6 g
Protéines36 g
Cholestérol185 mg
Sel3320 mg
Gras Trans0 g
Potassium750 mg
Calcium175 mg
Fer5.5 mg

Instructions

1
  • Peel, then cut onion into 1/4-inch slices.
  • Cut broccoli into bite-sized pieces.
  • Whisk together soy sauce, oyster sauce, Gravy Spice Blend and 1/4 cup water (dbl for 4 ppl) in a small bowl.
  • Set aside.
2
  • Pat shrimp dry with paper towels.
  • Sprinkle over Moo Shu Spice Blend, then season with salt and pepper.
  • Toss to combine.
  • Set aside.


3
  • Heat a large non-stick pan over medium-high heat.
  • When hot, add 1 tbsp oil (dbl for 4 ppl), then broccoli, 1/4 cup water (dbl for 4 ppl) and garlic puree.
  • Cook, stirring occasionally, until tender-crisp and water has evaporated, 3-4 min.
  • Season with salt and pepper.
  • Transfer to a medium bowl, then cover to keep warm.
4
  • Add 1/2 tbsp oil to the same pan, then onions.
  • Cook, stirring occasionally, until softened, 2-3 min.
  • Add shrimp.
  • Cook, stirring occasionally, until shrimp just turn pink, 2-3 min.**
  • Add soy-oyster sauce and broccoli to the pan.
  • Cook, stirring often, until sauce thickens slightly, 3-4 min.
  • Season with salt and pepper, to taste.
  • Remove from heat.
5
  • Add chow mein noodles to the boiling water. Cook uncovered until tender, 1-2 min.
  • Drain noodles, then rinse under warm water.
  • Return noodles to the same pot, off heat. Add 2 tsp oil (dbl for 4 ppl), then gently toss to coat.
  • Set aside.
6
  • Divide chow mien noodles between bowls.
  • Top with shrimp broccoli.