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Shrimp and Broccoli with Chow Mein Noodles
Shrimp and Broccoli with Chow Mein Noodles

Shrimp and Broccoli with Chow Mein Noodles

with Chow Mein Noodles

Tender shrimp and crisp broccoli bring quick-cooking chow mein noodles to life! This is the takeout meal of dreams... without waiting for delivery.

étiquettes:
Rapido
Familiale
Allergènes:
Crevettes
Soya
Sulfites
Blé

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéMoyen

Ingrédients

quantité par portion

285 g

Crevettes

227 g

Brocoli

9 g

Mélange d'épices Moo Shu

2 cs

Sauce soya

¼ tasse(s)

Sauce aux huîtres végétarien

1 pièce(s)

Oignon jaune

200 g

Nouilles chow mein

1 cs

Purée d’ail

20 g

Mélange d'épices pour sauce

Pas inclus dans votre livraison

2 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)670 kcal
Graisses18 g
dont saturés2.5 g
Glucides91 g
dont sucres14 g
Fibres6 g
Protéines37 g
Cholestérol185 mg
Sel3690 mg
Potassium750 mg
Calcium175 mg
Fer6.5 mg

Ustensiles

Rouleau à pâtisserie
Fouet
Petit bol
Verre doseur
Passoire
Grande poêle antiadhésive
Bol à mélanger, moyen
Cuillères à mesurer
Passoire
Grande casserole

Instructions

1
  • Peel, then cut onion into 1/4-inch slices.
  • Cut broccoli into bite-sized pieces.
  • In a small bowl, whisk together soy sauce, oyster sauce, Gravy Spice Blend and 1/4 cup (1/2 cup) water.
  • Set aside.
2
  • Drain and rinse shrimp, then pat dry with paper towels.
  • Sprinkle over Moo Shu Spice Blend, then season with salt and pepper.
  • Toss to combine.
  • Set aside.

 

3
  • Heat a large non-stick pan over medium-high heat.
  • When hot, add 1 tbsp (2 tbsp) oil, then broccoli, 1/4 cup (1/2 cup) water and garlic puree.
  • Cook for 3-4 min, stirring occasionally, until tender-crisp and water has evaporated.
  • Season with salt and pepper.
  • Transfer to a medium bowl, then cover to keep warm.
4
  • To the same pan, add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil, then onions.
  • Cook for 2-3 min, stirring occasionally, until softened.
  • Add shrimp.
  • Cook for 2-3 min, stirring occasionally, until shrimp just turn pink.**
  • Add soy-oyster sauce and broccoli to the pan.
  • Cook for 3-4 min, stirring often, until sauce thickens slightly.
  • Season with salt and pepper.
  • Remove from heat.
5
  • Meanwhile, to the boiling water, add chow mein noodles. Cook for 1-2 min, uncovered, until tender. 
  • Drain noodles, then rinse under warm water.
  • Return noodles to the same pot, off heat. Add 1/2 tsp (1 tbsp) oil, then gently toss to coat. 
  • Set aside.
6
  • Divide chow mein noodles between bowls.
  • Top with shrimp broccoli.

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