Juicy pork tenderloin is topped with caramelized onions and melted cheese, creating a rich, savoury crust. Served alongside perfectly roasted carrots and golden yellow potatoes, this meal is a satisfying blend of tender, cheesy, and hearty flavours, ideal for cozy dinners.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
340 g
Filet de porc
1 pièce(s)
Oignon rouge
1 pièce(s)
Concentré de bouillon de poulet
350 g
Pomme de terre à chair jaune
2 pièce(s)
Carotte
¾ tasse(s)
Mozzarella, râpée
(Contient Lait)
4 g
Sel d'ail
(Peut contenir Lait, Sulfites, Blé, Noix, Triticale, Moutarde, Soya, Sésame, Arachides)
1 cs
Vinaigre balsamique
(Contient Sulfites)
1 cs
Beurre*
(Contient Lait)
1 cs
Huile*
0.12 cc
Sel*
0.12 cc
Poivre*