This is the perfect dinner for a date night at home! Thyme roasted chicken with luxurious mushroom sauce is served alongside tender potatoes and garlic green beans with truffle mayo for dipping. It really doesn't get much better, and it all comes together in your own kitchen.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
2 pièce(s)
Poitrines de poulet
2 pièce(s)
Gousses d'ail
200 g
Mélange de champignons
2 pièce(s)
Concentré de bouillon de poulet
7 g
Thym
170 g
Haricots verts, parés
1 g
Sel de truffe
2 cs
Mayonnaise
(Contient Oeuf, Moutarde Peut contenir Blé, Crustacés, Poisson, Moutarde, Sésame, Soya, Lait, Sulfites, Oeuf)
2 pièce(s)
Pomme de terre Russet
28 g
Échalotes frites
(Contient Blé)
1 cs
Farine tout usage
(Contient Blé)
½ cs
Moutarde de Dijon
(Contient Moutarde Peut contenir Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)
1.5 cs
Huile*
2 cs
Beurre non salé*
(Contient Lait)
0.13 cc
Sel*
¼ cc
Poivre*