Tender eggplant, creamy ricotta and an aromatic tomato sauce base come together to make this Sicilian inspired baked ravioli dish sing. Loaded with veggies and flavor at every turn, the only thing better than a serving of this dish... is two!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
350 g
Raviolis aux champignons
1 pièce(s)
Aubergine
56 g
Jeunes épinards
1 pièce(s)
Oignon rouge
7 g
Basilic
1 pièce(s)
Tomates broyées à l'ail et aux oignons
100 g
Ricotta
¼ tasse(s)
Parmesan, râpé grossièrement
4 g
Flocons de piment
1 cs
Huile*
2 cs
Beurre non salé*
0.07 cc
Sel*
0.13 cc
Poivre*
**NEW SG cooking method for eggplant below**
TESTER please assess amount of liquid in pan/ dish before , does this need less/ more pasta water?