Les amoureux d’arachides seront au paradis avec ce délicieux sauté de nouilles au tofu composé de nouilles ramen, de rubans de carottes et de bok choy! Savourez toutes les saveurs de la bouffe thaïlandaise en moins de temps qu’il n’en faut pour se faire livrer!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Tofu extra ferme
(Contient Soya)
200 g
Nouilles ramen
(Contient Blé)
227 g
Bok choy de Shanghai
170 g
Carotte
1.5 cs
Beurre d'arachide
(Contient Arachides)
1 cs
Sauce soja
(Contient Soya, Sulfites, Blé)
¼ tasse(s)
Sauce aux huîtres végétarienne
(Contient Soya, Gluten)
2 cs
Miel
1 pièce(s)
Lime
6 g
Ail
2 pièce(s)
Oignons verts
3 cs
Huile*
¼ cc
Sel et Poivre*
Arrive bientôt!
Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add 1 tbsp oil then tofu. Pan-fry, turning cubes occasionally, until crispy and golden-brown all over, 6-7 min. (TIP: For 4 ppl cook tofu in 2 batches, using 1 tbsp oil for each batch!) Transfer tofu to a plate and set aside.
Add 1 tbsp oil (dbl for 4 ppl) to the same pan, then carrots, garlic and bok choy. Cook, stirring occasionally, until veggies are tender-crisp, 2-3 min. Transfer veggies to the plate with tofu.
Add noodles to the pot of boiling water. Cook, stirring occasionally, until tender, 1-3 min. Drain and rinse noodles with cold water to gently separate noodles. Add 1/2 tbsp oil (dbl for 4 ppl). Toss together, then set aside.
Whisk together peanut butter, vegetarian oyster sauce and honey in a large bowl. Gradually whisk in the soy sauce, lime juice and 1/4 cup water (dbl for 4 ppl). Toss in veggies, tofu and noodles.
Divide veggie tofu noodles between bowls. Drizzle over any remaining sauce from the bowl. Sprinkle over green onions. Squeeze over a lime wedge, if desired.